Proizvodi

close
apps Proizvodi
news

ASUS ROG Strix GA15 G15DK




      Za sve korisnike koji žele da otkriju vrhunac gejminga, video editovanja i strimovanja predstavljamo ASUS ROG Strix GA15 G15DK.

Specijalni dizajn sa jednom staklenom stranom omogućava personalizaciju osvetljenja uz pomoć Armory Crate aplikacije. Praktična ručka na kućištu čini ga lako prenosivim, a uz kuku za slušalice, omiljene slušalice uvek će vam biti pri ruci, te ih nikada ne morate tražiti. Zahvaljujući RTX GeForce grafici, korisnik dobija mogućnost sjajnih vizuelnih performansi i rezolucija koje donose osećaj da je igrica deo realnosti. Prošireni ventilacioni otvori na svim stranama usmeravaju protok vazduha, čime se osigurava besprekorno funkcionisanje računara i dugotrajan rad bez prekida. Poručite Asus Rog primerke već danas i ponudite svojim kupcima najboljeg saveznika u osvajanju gejming vrhova!

Detaljna specifikacija na linku:

https://mattiva.rs/desktop-racunari/desktop-racunari-i-radne-stanice/11168698310873-ROG-Strix-GA15-G15DK-WB5626-%28Ryzen-5-5600X%2C-16GB%2C-SSD-512GB%2C-HDD-2TB%2C-RTX3060Ti%29

 

Ukucajte kljucnu rec i pretrazite vesti

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam