Proizvodi

close
apps Proizvodi
news

COOLER MASTER 27" GM27-FFS Gaming monitor (CMI-GM27-FFS-EK)




ISPORUČUJE ONO ŠTO JE BITNO

Jedan osnovni, visoko performantni monitor koji se fokusira na dobre specifikacije i visoku vrednost. Monitor od 27" sa FHD rezolucijom opremljen UltraSpeed IPS panelom sa osvežavanjem od 165Hz, uz Dynamic Overdrive i Adaptive Sync. Uz to, tu je i pokrivenost boja od 120% sRGB/90% DCI-P3, što znači da će ovaj monitor pružiti performanse koje vam trebaju bez obzira na to šta radite.

SPREMAN ZA SVAKU SITUACIJU

27-inčni Full HD ekran sa osvežavanjem od 165Hz i širokim spektrom boja od 90% DCI-P3 čini GM27-FFS izuzetno svestranim monitorom. Sa funkcijama koje su neophodne kako za igranje tako i za produktivnost, imate slobodu da igrate svoje igre bez problema tokom noći ili se fokusirate na svoj rad tokom dana.

ULTRASPEED IPS SA DINAMIČKIM OVERDRIVEOM

Opremljen najnovijim UltraSpeed IPS panelom, GM27-FFS je do 4 puta brži od tradicionalnih IPS panela. Pikseli brže prelaze u druge boje i scene, što rezultira izuzetno glatkom slikom sa značajno manje zamagljivanja ili razmazivanja pokreta. Dinamički Overdrive je takođe posebno podešen za GM27-FFS, automatski birajući najoptimalnija podešavanja overdrivea na osnovu osvežavanja za još glađe iskustvo.

NEVEROVATNI DETALJI BOJA

Pokrivajući 90% DCI-P3 spektra boja i 120% sRGB, GM27-FFS može tačno reprodukovati boje onako kako su kreatori zamislili da ih vidite u svojim igrama i zabavi.

OBILJE DETALJA

1920 x 1080 je najčešće korišćen format rezolucije na svetu, pružajući 81.6 piksela po inču za monitor veličine 27 inča. Rezolucija Full HD je lakša za pogon u igrama i pruža odličan balans između vizuelne vernosti i performansi u odnosu na cenu.

NAPRAVI SVOJU IGRU

Prilagodite do 5 različitih profila boja za različite upotrebe. U FPS igrama, možda želite povećati stabilizaciju crne boje kako biste bolje videli neprijatelje u mraku, dok biste u RPG igri ili filmu radije želeli da crna boja ostane tamnija radi veće uronjenosti. Izbor je vaš, i možete prilagoditi 5 različitih postavki profila prema situaciji s kojom se suočavate.

LAGAN NA OČIMA

Zaštitite svoje oči od potencijalno štetne plave svetlosti pomoću našeg režima niske plave svetlosti. Naši monitori takođe su bez treperenja, što dodatno smanjuje naprezanje očiju i omogućava vam da obavite više posla ili igrate igre bez umaranja očiju.                                       

ČIST I MINIMALISTIČKI

Jednostavan, čist dizajn je ono što predstavlja GM27-FFS. Nema preteranih brendova ili velikih logotipa postavljenih bilo gde, tako da možete koristiti ovaj monitor kao deo profesionalne postavke ili ga jednostavno uklopiti u vašu igračku postavku.

BUDITE POVEZANI

Povežite mnoštvo uređaja sa vašim monitorom putem 2 x DisplayPort 1.4 priključaka, kao i 2 x HDMI 2.0 priključaka.

 

https://mattiva.rs/monitori/11177797802442-27%22-GM27-FFS-Gaming-monitor-%28CMI-GM27-FFS-EK%29

Ukucajte kljucnu rec i pretrazite vesti

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam