Proizvodi

close
apps Proizvodi
news

Predstavljamo vam novi model Honor telefona




 

Predstavljamo vam vrhunski Honor X8b, mobilni telefon koji ruši granice inovacija i stilizovanog dizajna. Uz elegantni monoblok dizajn i sofisticiranu crnu boju (Midnight Black), ovaj uređaj je sinonim za modernu eleganciju. S tankim profilom od samo 6,78 mm i težinom od 166 g, Honor X8b spaja vitkost sa snažnim performansama. Dolazi u zelenoj i beloj varijanti na na[e tržište.

[Ekranski doživljaj] Opremljen velikim AMOLED ekranom dijagonale 6,7 inča, Honor X8b donosi besprekornu jasnoću i intenzitet boja. S rezolucijom od 2412 x 1080 piksela, 90Hz osvežavanjem i impresivnih 1200 nita svetline (HBM) - ovo je uređaj koji pruža nezaboravan vizuelni doživljaj. Svi detalji dolaze do izražaja zahvaljujući 20,1:9 odnosu stranica i gustoći od oko 394 ppi.

[Performanse i Snaga] Pod haubom, Honor X8b je opremljen snažnim Octa Core procesorom, kombinacijom 4x A73 jezgara na 2,4 GHz i 4x A53 jezgara na 1,9 GHz, uz Qualcomm Snapdragon 680 čipset i Adreno 610 grafiku. S impresivnih 8 GB RAM-a i prostranom internom memorijom od 256 GB, ovaj telefon obezbeđuje brze performanse i dovoljno prostora za skladištenje svih vaših podataka.

[Višestruka Kamera] Honor X8b postavlja novo merilo u svetu fotografije. Sa zadnjim trostrukim sistemom kamera - 108 Mpix glavnom kamerom, 5 Mpix ultrawide kamerom i 2 Mpix macro kamerom, ovaj uređaj vam omogućava da uhvatite svaki trenutak s vrhunskom oštrinom i jasnoćom. Prednja kamera od 50 Mpix sa wide objektivom donosi savršene selfije uz podršku za snimanje video zapisa u 1080p@30fps.

[Brza Povezivost i Baterija] Honor X8b je opremljen najsavremenijim tehnologijama povezivanja - Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0, i GPS podrškom. Sa snažnom baterijom kapaciteta 4500 mAh i brzim žičnim punjenjem od 35 W, ovaj telefon obezbeđuje dugotrajnu autonomiju i brzo vraćanje energije.

[Magično Iskustvo Korišćenja] Pokreće se na MagicOS 7.2, baziranom na Android 13 operativnom sistemu, Honor X8b pruža magično iskustvo korišćenja s fluidnim interfejsom i pametnim funkcijama. Dodatno, raznovrsni senzori, uključujući senzor otiska prsta, akcelerometar, kompas, ambijentalni svetlosni senzor i senzor blizine, omogućavaju vrhunsku udobnost i sigurnost.

Honor X8b je telefonski dragulj koji sjaji svojom tehničkom izvrsnošću, vrhunskim kamerama i dugotrajnom baterijom. Iskusite revoluciju mobilnih tehnologija s Honor X8b - stvoren da impresionira, stvoren za vas.

 

Link do ponude: 

Mattiva - online svet tehnike

 

 

Ukucajte kljucnu rec i pretrazite vesti

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam